Varmepumper

Når det kommer til varmepumper, kan du vælge mellem flere forskellige slags. Der er forskellige fordele ved dem alle – derfor kan det være en god idé at søge vejledning, når du skal vælge, så du er sikker på at få installeret den type varmepumpe, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

Der findes både luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper, hybridvarmepumper og jordvarmepumper. Varmepumper udleder varme eller kulde og fjerner samtidig fugt fra luften. 

Derfor skal du også tænke over placeringen af din varmepumpe – i hvilket rum har du behov for mest temperaturregulering? Som oftest vil anbefalingen lyde på et opholdsrum, som f.eks. køkkenalrum eller dagligstue, men det er naturligvis dit individuelle behov, der er afgørende.

Hos Kruså El-Service ApS får du høj kvalitet og en god service

Med vores uovertruffen service og kvalitet, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dine el-installationer, dataanlæg og energiløsninger.

Vi har eksisteret i over 30 år

Vores mangeårige erfaring, sikrer dig højt fagkundskab og høj kvalitet.

Høj kvalitet og god service

Du får altid en høj service og en god kvalitet fra vores dygtige medarbejdere.

Professionel rådgivning

Vi har et stort kendskab til alle mærker og modeller.

Kruså El-Service ApS - elektriker til alt el-arbejde

Vi kan betjene og servicere alle mærker af hårde hvidevarer​

Om firmaet

Alt i el-arbejde udføres, herunder reparation, vedligeholdelse, modernisering og renovering. Vores arbejde omfatter blandt andet belysning, antenneanlæg, overvågning, tyverisikring, PLC, IHC og trådløse installationer.​

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Du kan også sende en mail:

info@krusaa-el.dk 

Kruså El-Service ApS

Egelund 5, 6340 Kruså
​CVR: 32088791