Vores profil

Kruså El-Service er en ældre virksomheden som siden 2004 er ejet og drevet af Norman Rudbeck.

Med mere end 10 års erfaring inden for faget, samt altid opdateret med de nyeste teknologier, værktøjer og viden, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt el-arbejde med vægt på økonomi og kvalitet.

KUNDEKREDS

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheden inden for industrien, landbruget, kontorer samt detailhandlen, boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande. Geografisk dækker vi hele Sønderjylland, men vi kører gerne længere hvis opgaven kræver det.

Kruså El-Service er en mindre virksomhed. Vi har ingen skiftende medarbejdere, store administrationsomkostninger eller dyre annonceudgifter. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet, stabilitet samt stor fleksibilitet.

KONTAKT OS

Så hvis du søger en elektriker med ovenstående kvaliteter, så kontakt os i dag for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Hos Kruså El-Service ApS får du høj kvalitet og en god service

Med vores uovertruffen service og kvalitet, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dine el-installationer, dataanlæg og energiløsninger.

Vi har eksisteret i over 30 år

Vores mangeårige erfaring, sikrer dig højt fagkundskab og høj kvalitet.

Høj kvalitet og god service

Du får altid en høj service og en god kvalitet fra vores dygtige medarbejdere.

Professionel rådgivning

Vi har et stort kendskab til alle mærker og modeller.

Kruså El-Service ApS - elektriker til alt el-arbejde

Vi kan betjene og servicere alle mærker af hårde hvidevarer​

Om firmaet

Alt i el-arbejde udføres, herunder reparation, vedligeholdelse, modernisering og renovering. Vores arbejde omfatter blandt andet belysning, antenneanlæg, overvågning, tyverisikring, PLC, IHC og trådløse installationer.​

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Du kan også sende en mail:

info@krusaa-el.dk 

Kruså El-Service ApS

Egelund 5, 6340 Kruså
​CVR: 32088791